top of page
Search
  • Writer's pictureHairexpert Loreen

Hoe steun ik mijn kapper in tijden van lockdown?

Ben jij boos dat kappers hun deuren weer moeten sluiten? Was je blij dat je eindelijk weer een frisse look kreeg? Wil jij jouw kapper ook een hart onder de riem steken? De volgende 4 tips kunnen jouw kapper helpen in deze moeilijke periode...1. Vraag niet aan je kapper om je haar stiekem te knippen. Vooral omdat je kapper dan niet enkel een zwaar geladen boete riskeert, maar ook al de verkregen premies met terugwerkende kracht moet terugbetalen. Voor jou misschien een klein risico omdat jij maar 1 persoon ziet, omgekeerd krijgt je kapper deze vraag niet van máár 1 persoon.


2. Wat je wel kan vragen aan je kapper, is een op maat gemaakte kleurkit. Deze zijn professioneel, en samengesteld op jouw persoonlijke bestaande haarkleur. Op die manier kan je zelf veilig je haar kleuren zonder een verkeerd kleur te kiezen. Zo steun je je kapper ook door deze financiëel moeilijke periode heen te raken.


3. Ben je van plan om nieuwe shampoo of andere haarproducten aan te schaffen? Sommige kappers blijven open (op afspraak) om naast kleurkitjes ook producten aan te bieden. Het is de ideale periode om je haar extra te soigneren met het bijkomende advies van jouw kapper. Koop dus niet bij een online internationaal bedrijf of in de supermarkt, steun je lokale kapper door te investeren in mooier en gezonder haar.


4. Van zodra er nieuws is om terug open te gaan, heb dan geduld en respect. Iedereen heeft recht op een snelle en vlotte bediening. De kappers doen hun uiterste best om klanten met de nodige kwaliteit en veiligheid te verzorgen van een mooi en fris kapsel.

215 views0 comments

Recent Posts

See All

Welcome to my brand new website! I will translate my website to Dutch & Spanish. When I finish that, I will start writing blog-posts and post this online here! Scroll all the way down now to subscribe

bottom of page